Lievelings I

Euh hallo, Marthe, ben je vergeten dat je een blog hebt? Het zou me niet verwonderen als je dat dacht. Ja, ik was de laatste tijd wat afwezig hier, maar ik had het druk met school en al die dingen, je kent ze wel. Daarom dacht ik hopla, ik flats er een nieuw rubriekje bij seg! Het worden geen maandelijkse favorieten, want de ene maand heb ik er dan veel, de andere weinig en dan wordt het een soepje. Dus als ik genoeg en interessante favorieten heb dan deel ik ze met deze titel! Genoeg gepraat, tijd voor mijn ‘lievelingsdingen’ van de laatste tijd.

gif 6.0

v i n t a g e  c a r d s
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, ging ik een tijdje geleden naar Amsterdam. Als herrinneringen (en ik vond ze ook gewoon echt superleuk) kocht ik op de boekenmarkt deze 3 oude postkaartjes. Op sommige staat zelfs nog een boodschap geschreven, die spijtig genoeg nooit is aangekomen. Er staan oude foto’s op die in Amsterdam zijn getrokken.


gif 11.0

gif 5.0
s o m e   l o v e l y   p l a n t s
Ik heb 3 nieuwe best friends!!! Ik vond mijn kamer nogal saai worden en ik vind de ‘jungletrend’ (dat je zoveel planten hebt in je kamer, dat het net een jungle lijkt, love it) ook echt superleuk, dus ik dacht, ik ga op plantenjacht. (rijmen met Marthe :)) Ik heb twee ‘hangplanten’, die ik dan in een zelfgemaakt macrameehoudertje heb opgehangen en een miniplantje voor op m’n vensterbank.

Gif
b u l l e t   j o u r n a l

Als je door Pinterest scrolt zie je niks anders meer: Bullet Journals. Ik vond het er altijd wel leuk uitzien, maar ja, wanneer heb je de tijd om het te maken en in te vullen. Ik heb het dus lang uitgesteld, maar nu ben ik er eindelijk eens aan begonnen. Ik kocht een nieuw schriftje bij de Hema ét voila, mijn bullet journal is geboren. Ik ben er niet echt bepaald handig in en ik verpest het natuurlijk al meteen door zo enthousiast te zijn dat ik het in de auto wil doen. En je snapt dat auto+hobbelige weg+enthousiaste Marthe+Bullet Journal= ERROR. Maar ik heb die pagina’s gelaten voor wat ze zijn en gewoon verder gedaan. Nu begin ik het steeds meer te leren. Hier enkele pagina’s.

gif 9.0
H e m a   S t i f t j e s
The essentials voor mijn bullet journal, dan ziet het er direct wat leuker uit he! (en je wordt er supervrolijk van, proofed by myself :))

gif 10.0
n a g e l l a k
Gisteren ben ik met twee vriendinnen op stap gegaan om ‘de mini-vakantie’ te vieren. We kwamen mijn favoriete winkel tegen: de Hema 😉 Ik kan er wel uren rondlopen zonder me te vervelen. En toen zag ik dit superleuke nagellakje liggen & ik vond het zo zomers en warm en vrolijk en ooh, ik was verliefd.

riverdale
serie – R i v e r d a l e
Ik weet dat deze serie al best lang uit is en ik heb even geleden al de eerste 2 afleveringen gekeken, maar toen kwam 13 reasons why en die moest ik eerst kijken, door al die supergoede reacties. Nu ben ik terug begonnen en het is echt een supergoede serie! Misschien vooral door dat Jughead (Cole Sprouse) er in meespeelt (hottieeee). Maar het is ook gewoon echt een supertof verhaal en ook wat spannend! Dus, als je net 13 Reasons Why hebt gekeken en je weet niet meer wat nu, kijk Riverdale! Echt een aanrader!

gif 7.0
d e  h o e d  v a n  m i j n  o m a
Onlangs ging ik op bezoek bij mijn oma en haalden we wat oude kasten leeg. Niet te geloven wat daar allemaal voor vintage kleren, sieraden en hoeden uitkwamen. Allemaal stuk voor stuk verloren schatten. Ik vond één hoed zoooo leuk dat ik hem mee naar huis mocht nemen. Mijn zus heeft ook nog een kleedje en een oud bedsprei dat mijn oma zelf heeft gemaakt, mee naar huis. Het was echt superleuk om zo al die oude spullen te zien en aan te doen. Ik hou echt van vintage dingen!

gif 4.0
p a r f u m  –  T h e   B o d y s h o p
Het ruikt eigenlijk niet echt naar rozen, meer naar een soort van heel zoet snoepje, ofzo. (Ja echt superduidelijk hé) Het is zo’n zoete, toch ook wat bloemige geur en hij is perfect voor deze zomer! Echt een geslaagde geur voor een parfum!

gif 13.0
s o n g   –   T h i s  T o w n – N i a l l   H o r a n
Stiekem ben ik echt superblij dat One Direction is gestopt, want Ooh Mijn God hoe een mooie muziek maken zij nu??! Echt zoveel liefde! Vooral het liedje van Niall blijft bij mij lang hangen. Maar ook Sign of the Times (van Harry Styles) vind ik heel mooi!

gif 8.0
a r m b a n d j e s

Laatst heb ik mijn eerste voet gezet in een Primark! Ik ga hier normaal niet omdat het echt geen eerlijke kleding is, maar we waren op excursie met school naar Brussel en ik heb toch een paar armbandjes gekocht samen met vriendinngen.

Ik heb wat geëxperimenteerd met GIFjes. Ik vond het leuker dan gewoon maar foto’s zoals altijd. Maar ik merk wel dat de kwaliteit van de foto’s echt vele slechter wordt. Wat vind jij ervan?

Wat is jouw favoriete serie?

Liefs,
Marthe

24 gedachten over “Lievelings I”

 1. Oh bulletjournals zijn zo cool! Ik zou er zelf ook wel aan willen beginnen, maar ik ben een beetje bang dat ik er geen tijd voor zal vinden. Zo tof dat jij dat wel doet! Ben je van plan om er een blogpost over te schrijven, want dat zou mij erg leuk lijken! En verder ben ik ook enorme fan van Riverdale! Ik ben zó benieuwd naar het vervolg!

  Geliked door 1 persoon

  1. Jaaa, vind ik ook! Het is wel niet zo makkelijk als het eruit ziet (spijtig genoeg). Je moet er gewoon eens tijd voor maken, het werkt echt rustgevend! Ooh, leuk dat je het vraagt, ik zal er aan werken! Jaaaaaa, ik ook! (Bette en Jughead zijn zooooo cute) hih. Liefs, XXX

   Like

 2. Leuke post! Echt tof met die gifjes! 🙂
  Over Riverdale heb ik ook veel goeds gehoord ja, ben momenteel wel nog bezig aan The 100, dus die eerst even uitkijken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik heb Riverdale ook al een tijdje in mijn lijstje staan, maar ben er nog niet aan begonnen! En ik vind het altijd zo leuk om in andermans bulletjournal te kijken. Ik doe het zelf deels in mijn Moleskine agenda (die per week een aparte lege pagina heeft), maar soms ben ik te laks waardoor het gewoon lege pagina’s blijven 🙂 Handy handy. Xx

  Geliked door 1 persoon

 4. Wow! Wat een leuke lijstje, al deze favorieten! Ik ben echt helemaal fan van de vintage kaarten! Hoe leuk zijn die?! Ook echt hoe je ze op de foto hebt gezet, met dat gif’je! Super leuk! (NOTE TO MYSELF: Meer vintage kaarten kopen). En jaaaaa gele nagellak is zooo leuk! (Nog een note to myself: Koop gele nagellak)(Ik heb nu alleen nog maar zwart haha). Ik kan wel bij alle dingen uit dit rijtje zeggen dat ik ze ga kopen binnenkort haha, maar dan wordt het een beetje een lange saaie reactie. Leuk artikel in ieder geval!

  Geliked door 1 persoon

  1. Dankjee! Dar jij op mijn blog reageerd! Wauw, ik ben vereerd, hihi! Ja, ik heb ze gekocht op de boekenmarkt op het spui! Elke vrijdag in Amsterdam! Echt superleuk. Haha ja, gele nagellak is echt zo lekker zomers he. Liefs XXX

   Like

 5. Wat leuk dat je aan bujo doet!! Ik wil er misschien ook eentje beginnen, maar ik weet niet of ik dat volhoud :’)! Maar de jouwe ziet er al super goed uit!! En ik heb vorige weer een aflevering gezien van Riverdale, leuke serie inderdaad! Weet je wat ook écht een aanrader is? Suits!!!!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.