moodboard • the vintage series pt. 1

Terwijl ik weg was (van m’n blog) heb ik heel wat zitten nadenken over wat ik nu precies wou met m’n blog en hoe ik dat ging doen. Wat ik bij vele bloggers wel leuk vind zijn series, die dan regelmatig op hun blog verschijnen. Daarom heb ik zelf ook eens nagedacht over een serie die wel goed bij mij past, dus hier is ie: “the vintage series”!

iPiccy-Design5

Ik vind oude, vintage dingen zoals analoge camera’s (ik heb er (eindelijk) één woohoo :)) (vreugdedansje)(stay tuned 😉), vintage (tweedehands) kleding, oude postkaartjes & brieven, rommelmarktjes afstruinen, films van vroeger, oude boeken & schriftjes en eigenlijk van (bijna) alles wat oud is. Daarom dat ik deze serie wel bij mij & mijn blog vind passen.

Om deze serie wat in te leiden heb ik in dit artikeltje een vintage moodboard met wat mooie plaatjes (want wie houdt daar nu niet van).

qfqf

 

vhkuhyimyimp

 

iPiccy-Design

 

 

 

iPiccy-Design2

 

iPiccy-Design6

 

 

 

iPiccy-Design7

Liefs,

 

 

8 gedachten over “moodboard • the vintage series pt. 1”

Reacties zijn gesloten.