er was eens een mooie zonsondergang

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

  Ik wil vaker deze soort artikels posten, gewoon wat leuke foto’s die ik maakte, met wat tekst erbij. Het hoeven niet altijd perfecte artikels te zijn, niet altijd perfecte foto’s. Het mogen ook eens wat kleinere artikels zijn, gewoon waarvan ik zin heb om het te delen.
iPiccy-Design

6 gedachten over “er was eens een mooie zonsondergang”

Reacties zijn gesloten.