lente

iPiccy-Design

Dit artikeltje schrijf ik even om te laten weten hoe fijn ik het vind dat het lente is! Het is misschien nog niet helemaal te merken aan het weer, maar als het zonnetje er is (in plaats van die regen die soms met bakken uit de lucht valt, bleh), is het toch wel lekker buiten (al is het dan met je jas en dikke trui aan)! Ergens vorige week was ook zo’n lekker zonnige, maar koude dag. Dat laatste kan je niet zien op de foto’s, dus ze zien er wel wat lente-achtig uit (hoop ik). Ik stond daar, half alle planten kapot trappend (omdat ik tussen de planten stond om goede foto’s te kunnen trekken) en half als een debiel met mijf hoofd achter de camera voor mooie foto’s, het moet er nogal hebben uitgezien, hihi Ik sleepte m’n zus ook even mee naar buiten en toen ze het model zijn beu was gebruikte ik deze mooie plant als model.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

En ooh ja, voor de lieve lezers die mij nog niet volgen op Bloglovin’, er staat nu een linkje in mijn sidebar. Door op het logo van Bloglovin’ te klikken, kom je bij mijn account! ❤

Ook nog even dit: voor de mensen die examens hebben de komende week (ik), veel succes!!! (Ik heb vandaag al heel de dag Latijnse woordjes in mijn hoofd proberen te proppen (bleh).

iPiccy-Design

12 gedachten over “lente”

  1. Super leuke foto’s! De lente-look is zeker geslaagd. 😉 Nog eventjes en we kunnen (hopelijk in het zonnetje) genieten van de paasvakantie 🙂 X (PS: hoe een goed weer is het wel niet? En dat op jouw verjaardag! XD )

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s