vijftien

giphywiesjeee

Deze twee mooie gezichtjes hierboven zijn vandaag vijftien geworden! Even een klein artikeltje, want ja als echte blogger zet ik natuurlijk bij mijn verjaardag wel een artikeltje online (#bloggerslife) (nee hoor, haha, ik had er gewoon wel zin in). Ik heb echt al mega leuke dingetjes gekregen, maar die laat ik wel eens een andere keer zien! Ik had ook iets gemaakt voor mijn allerliefste zusje, namelijk een soort van Gifje, met allemaal foto’s van vroeger enzo, ik vind het wel leuk geworden. Het is niet helemaal perfect, maar ja. Wies vond het heel erg leuk, dus dan is het geslaagd! Ik ga nog genieten van mijn verjaardag (met taart, woohoo).

iPiccy-Design

 

14 gedachten over “vijftien”

  1. Wat jammer dat ik nu pas zie dat je jarig was, maar ik hoop dat je een fantastische dag hebt gehad! Gefeliciteerd! Liefs x

    Like

Reacties zijn gesloten.