wenslijst

Animated GIF-downsized_largebiggg

– “Huh, maar Marthe, is het normaal niet de bedoeling dat je je wishlist vóór je verjaardag op je blog zet?”
•”Ja, maar weet je, als blogger moet je soms eens origineel zijn, niet?”

Oke, nee dit is niet helemaal wat ik denk bij het schrijven vant dit artikeltje, maar de dagen rond mijn verjaardag (ondertussen zit ik alweer in de helft van mijn vakantie) hield ik me meer bezig met het volproppen van mijn hoofd met Latijnse woordjes en bewijzen van wiskunde om die leerstof dan daarna op te schrijven op wat blaadjes papier. Ik heb het natuurlijk over de welbekende, door velen gevreesde: examens (brrr, het woord alleen al). Maar de examens zitten erop en nu kan ik lekker genieten van 2 weekjes vakantieeeeeeee (hopelijk met goed weer)!

Oke, waar dit gebrabbel naartoe gaat, weet ik ook niet meer, maar ik ga de andere kant uit hoor! (ik heb echt te slechte humor, sorry) De bedoeling van dit artikel is namelijk om om even mee te delen wat er op dit moment op mijn wenslijst ( of wishlist, maar ik vond het ook wel leuk klinken in het nederlands) staat. Enjoy!

p l a t e n s p e l e r
Oke, deze mag er eigenlijk al af, want ik heb er één gekregen! Woohooo! Ik wilde hem er toch even bijzetten om te laten weten dat ik er één heb gekregen, dus ja. Ik ben er echt mega blij mee en het klinkt zo leuk! We kregen een paar van die hele oude platen erbij, die mijn ouders ergens hadden gekocht voor 1 euro ofzo, en een paar liedjes kende ik al. Het is ook gewoon superleuk om van die sixties songs te beluisteren op een platenspeler, want het geluid klinkt echt mega mooi!

V o g u e   a b o n n e m e n t
Ik heb dit tijdschrift nu al 3 keer gekocht en ik vind het echt altijd mega leuk om in te lezen en kijken. Het is ook superinteressant (vind ik) om te lezen over de fashion industry en al die editorial photoshoots te zien. Ik knip ook vaak dingen uit om ze op mijn muur te hangen (een soort van inspiration bord). Ik vind het in ieder geval echt een mega leuk tijdschrift en ik krijg er kei veel inspiratie van! Daarom dat het mij wel leuk lijkt om een abonnement te nemen (of krijgen). 

z w a r t e    h o g e   C o n v e r s e
Ik droeg vroeger echt niks anders dan All Stars, dat was echt mijn jeugd! Nu heb ik er al een paar jaar geen meer, maar die hoge zwarte vind ik echt supermooi! Ik herinner mij wel nog dat die kei goed zitten, dus ik hoop dat ze een beetje staan bij mij en dan worden dit denk ik mijn nieuwe zomerschoenen.

Animated GIF-downsized_large

c a n o n   5 0   m m   1 . 8  l e n s
Oooh deze lens, die scherpte-diepte is gewoon zo mooi! Ik moet er nog eens wat meer info over opzoeken (of hij wel op mijn camerabody pas), maar ik denk dat ik zeker ga sparen voor deze mooie lens. Hij is ook supermooi in video’s, dus dan kan ik daar ook eens wat meer mee gaan doen.

s t a t i e f
Nu ik meer bezig ben met fotografie (en met animaties en edits enzo), vind ik het toch wel handig om een statief te hebben, dan kun je makkelijker zelfportretten maken (want nu zet ik mijn camera meestal op een geïmproviseerd statief dat bestaat uit boeken en alle hoge dingen die ik kan vinden, haha). Het is denk ik wel handig voor vanalles en ook gewoon goed om in je fotografie-collectie te hebben.

p o l a r o i d  c a m e r a t a s
Voor kerst heb ik van mijn zus (zoals je al wist) haar polaroid camera gekregen en ik ben er nog steeds superblij mee. Ik heb ondertussen al 4 foto’s genomen en ik vind de resultaten echt superleuk! Ik moet nog een beetje oefenen met het licht enzo, want 1 foto was overbelicht, maar de rest is echt superleuk geworden. Ik vind het echt altijd zo spannend dat je even moet wachten en dat het resultaat zo langzaam tevoorschijn komt. Oke, maar dus, ik vind de camera echt mega leuk en daarom lijkt het me wel zo handig om er ook een cameratasje voor te hebben, zodat het zeker niet kapot gaat als ik het in mijn rugzak ofzo steek.

p l a t e n
Ik heb nu wel een platenspeler, maar veel platen heb ik nog niet. Die sixties songs zijn héél erg leuk, maar het is ook wel leuk als je wat platen hebt van artiesten die je kent. Bij Urban Outfitters heb ik bijvoorbeeld al een plaat gezien van Harry Styles, die me wel leuk lijkt en ik zou ook graag nog een plaat hebben van The Beatles (deze staat ook in de animaties die ik maakte). Dus als iemand leuke platenwinkels weet in Antwerpen en omstreken, let me know!

N e t f l i x
Ik ben denk ik ongeveer de enige van de wereldbevolking die geen Netflix heeft en ja, waarom ik het graag zou hebben, dat spreekt voor zich, toch? Ik bedoel, bijna alle series staan erop, mega veel films en je krijgt er geen virussen van op je computer (wat nu wel het geval is door al die rare sites die ik nu gebruik om toch Stranger Things te kunnen kijken). Ik moet alleen mijn ouders nog even overtuigen door alle voordelen een paar honderd keer te herhalen, dus dat ga ik nu doen, doooeeeiii!

 

W a t   s t a a t   e r   o p   j o u w   w e n s l i j s t ?

iPiccy-Design

 

 

14 gedachten over “wenslijst”

  1. Zo leuk met die animaties! Heel tof lijstje en niet getreurd: ik hoor ook bij die 1% van de wereldbevolking die geen Netflix heeft haha. x

    Geliked door 1 persoon

  2. Zo’n leuk artikel! Mijn wishlist overlapt voor een heel groot deel met die van jou, haha! Een tijdje terug bezocht ik een super leuke tweedehandsplaten winkel in Gent, The Vinyl Touch, ik ontdekte dat hij er ook in Antwerpen is misschien kan je daar eens kijken?

    Geliked door 1 persoon

  3. You are the cutest hahah 😀 the 50 mm is super cool. It never leaves my camera. Rn I wanna save up for new body or 35mm who knows?:D love your blog!!! ❤

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.