mei is alweer voorbij

…en nog steeds geen blogpost van mij. Heel mei heb ik weer niks van mij laten weten hier, op dit plekje internet. Ik kan nu wel duizend redenen geven, maar die kan je toch al raden (school, school en nog eens school (en een tikkeltje luiheid)) dus zal ik jullie een kleine update geven over mei/mij.

33308701_2088914528043049_7972107746948415488_n

33380500_2088914714709697_1165805173839233024_n
• b l i j h e i d •
Mei was vooral een leuke, gezellige en zomerse maand. Het werd (eindelijk) mooi weer en daar heb ik echt zoooo hard van genoten! Kleedjes & rokjes dragen, ijsjes eten (wat ik eigenlijk in de winter ook doe haha, maar als het warm is zijn die extra lekker), buiten eten, ’s ochtends zonder jas kunnen fietsen, buiten lezen in de zon en zoveel meer. Van mooi weer word ik altijd supervrolijk, dus mijn lachspieren zijn goed getraind deze maand. Ik heb zoveel geluk met al mijn vrienden, mijn familie, gezin, klas en ook mijn bloglezers! I love you all!

33463133_2088914571376378_8609905842034049024_n33503323_2088914761376359_3449161207464853504_n
• e x a m e n s •
Dit is niet echt over mei, maar wel over mij, want binnen een week en 2 dagen is het weer zover, dan beginnen mijn examens. Ik heb dit weekend al een beetje geleerd (allez, geprobeerd dan toch, want ik zit echt totaal nog niet in de studeermodus (die zou er nu al wel moeten zijn eigenlijk, maar soit)). Ik heb 11 examens, dus die studeermodus gaat er wel snel genoeg zijn (hoop ik). Ik denk dat het wel goed komt, gewoon er even heel hard voor gaan. Voor iedereen die ook nog examens heeft, heeeeeeuulll veel succes!

33311796_2088914544709714_3572518599555809280_n
• f o t o g r a f i e •
Natuurlijk kreeg ik vandaag tijdens het leren weer superveel ideeën voor foto’s en artikeltjes, wanneer anders eh? Maar dat betekent wel dat ik na de examens echt alles kan uitwerken en weer veel tijd kan steken in wat ik echt leuk vind, woop woop! Zin in!
Ook ben ik terug in the game wat betreft analoog fotograferen, yesssss! Ik heb mijn filmrolletjes nu online gekocht, omdat ik niet wist waar anders, maar als iemand nog een winkel weet waar ze die verkopen, tell me! Maar er steekt dus sinds gisteren een nieuw rolletje in mijn camera (ik heb er ook al eentje verpest doordat mijn papa dat er al had ingestoken en ik wist dat niet, dus ik wil dat er ook in steken en ik doe da open en ja, toen was het verpest want dat mag natuurlijk geen licht zien). Ik ga denk ik vandaag de eerste foto schieten, maar ik weet nog niet echt van wie of wat. Ik heb nu al zin om het resultaat te zien!

Animated GIF-source (2)
• l i e v e l i n g s l e v e n •
Oke, eigenlijk is dit niet echt een update over mei, want dit puntje gaat weer over juni, maar soit. Deze komende maand juni doe ik mee met de #lievelingsleven game, opgericht door Shanna Proost. Ik had nog nooit van haar (of van de game) gehoord totdat Amber het over die game had en daarom ben ik het eens gaan opzoeken. Het is een game van 4 weken waar Shanna ons (de deelnemers) elke dag een opdracht gaat geven voor die dag. De opdrachten gaan over het leiden van je lievelinsleven en om je daarmee te helpen. Mij leek het wel leuk om daar aan mee te doen. Deze gif is van de eerste dag, waarbij we een lievelingsleven-notebookje moesten kiezen. Als je ook wil meedoen ga dan naar haar Instagram. Ik ben benieuwd of ik alle opdrachten ga kunnen volgen, maar ik heb er heel veel zin in!

Animated GIF-source (3)
• i n s p i r a t i o n •
Deze maand mei heb ik heel veel inspiratie gekregen door Pinterest. Ik vind Pinterest gewoon zo’n geweldige plek, van alles wat je leuk vindt, zijn er gewoon duizend plaatjes te vinden. Iedereen die me volgde heeft me waarschijnlijk al lang ontvolgd door het vele gespam, want ik zit er echt elke dag op. Maar als je van spammende Pinterestprofielen houdt, waar je om de minuut een melding van krijgt, dan kun je me altijd volgen (klik) (lekker subtiel). Ik heb ondertussen al iets in de 5000 pins, dus je kan wel zeggen dat ik lichtelijk verslaafd ben, woops.

• m u s i c •
In mei (en nu nog steeds) heb ik vooral geluisterd naar muziek van Donovan Woods, ik heb ze deze maand ontdekt en W-A-U-W, hun muziek is zoooo mooi! Misschien is het jullie muzieksmaak niet, maar ooh, ik vind dit lied zo mooi! Zoek Donovan Woods zeker eens op!

Dit was een kleine update over mei/mij. Ik beloof dat jullie binnenkort meer leven zullen zien hier!

iPiccy-Design

P.S. Sorry voor alle mei/mij grapjes, haha.

 

 

 

 

24 gedachten over “mei is alweer voorbij”

  1. aaah dankje! ja, das waar, maar dan kan je wel buiten leren,dat is soms ook wel leuk (behalve dan dat al je papieren wegwaaien haha) Jij ook!

   Like

 1. Jaaa! Ik ben ook zo gek op dit stralende weer. Helaas moet ik -net als jij- leren voor de aankomende examens. :/ Alvast heel veel succes en ik kijk al uit naar al je fotografie blogjes na deze studeerperiode! x

  Geliked door 1 persoon

  1. haha dankje, eindelijk iemand die mijn humor deelt 🙂 (loooove pinterest) AAAAHH ZO MEGA SUPER LIEF!!! Jij, geniet van je vakantie, liefste Eva!

   Like

 2. Aaaah Marthe (of zal ik zeggen Meirthe 😉 ) je laat mei, of uhm ik bedoel mij echt verbazen met dit leuke artikel. Zo leuk om te zien dat je zo blij wordt van het mooie weer en van fijne muziek, mooie Pinterest plaatjes (jij bent de leukste persoon die ik volg op Pinterest met de meest inspirerende plaatjes) en zomerjurkjes in de zon. Maar wacht, moeten je examens nog beginnen? RESPECT en heel veel succes!!!!! Liefs

  Geliked door 1 persoon

  1. Aaah Myrthe (of zal ik zeggen Mierthe 😉 ) & jouw Pinterest is ook echt zooo leuk!! Jaaa, zo stom, ik ben echt jaloers op jouw vakantie! Echt suuuupermerci voor deze lieve reactie!! X

   Like

 3. Eyy Marthe!! Super toffe blog :p En over een week zijn de examens weer voorbij, dus nog even op de tandjes bijten ;p!

  Geliked door 1 persoon

 4. Super leuk! De examen zijn inderdaad verschrikkelijk! 😦 Nog een weekje doorbijten en het is eindelijk vakantie! 😉 Ik denk dat ze in de kruidvat filmrolletjes verkopen, nu ja, daar heb ik er denk ik toch ooit één gekocht, hahah.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.