mijn ‘nieuwe’ plekje

giphy (5)

Ik was mijn blog echt beu gezien, ik vond het er zo saai en cliché uitzien en het was niet meer wat ik wou. Dusssssss het was tijd voor een beetje verandering!

Ik haalde mijn (figuurlijke) verfkwasten boven en voegde een beetje kleur toe. Deze kleur geel vind ik zo tof, ik word er echt vrolijk van! Ook mijn theme zelf was ik helemaal beu, dus is er wat gerenoveerd hier en daar. Ik heb nu eindelijk (wou ik al zo lang) mijn verschillende pagina’s bovenaan, onder de header. Ik heb de oude pagina’s door nieuwe vervangen en zelfs een soort van mini portfolio (gewoon mijn beste foto’s bij elkaar) gemaakt, ik ben er echt kei blij mee! Er is nog best wel veel veranderd voor de rest, dus kijk gerust even rond!

Niet alleen is mijn eigen plekje hier op het internet veranderd qua lay-out, maar mijn blog is ook verhuisd! Geen ge-wordpress.com meer, nee nee, vanaf nu kan je https://marthistiek.com/ lezen in de zoekbalk! Ziet er zoveel beter uit! Ik heb nu ook kei veel zin om weer meer tijd te gaan steken in mijn blog, dus ik hoop dat ik het ook echt ga doen, haha!

Wat vinden jullie van mijn ‘nieuwe’ plekje?

liefs,

4 gedachten over “mijn ‘nieuwe’ plekje”

  1. Ah zo leuk! Ten eerste is het zo’n bijzonder moment om naar een eigen domeinnaam over te stappen, althans dat vond ik toch. Maar dan ook nog eens zo’n toffe make-over voor je blog! Heel leuk gedaan, Marthe! Ik kijk uit naar al je nieuwe blogjes! 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s