het derde rolletje

dav

De kwaliteit van deze foto’s is veel slechter dan bij de vorige rolletjes, maar ik heb nu wel een goedkopere film gebruikt, dus ik denk dat het daaraan ligt. Toch vind ik de kleuren heel mooi en ben ik toch echt wel blij met de resultaten! Het bekijken van al die foto’s nadat je ze hebt laten ontwikkelen is toch wel een van de beste gevoelens ooit, zoveel herinneringen komen terug en het is echt leuk om dan te zien hoe de foto’s zijn geworden, die je altijd in je hoofd al probeerde voor te stellen. Dus, hieronder de resultaten, ik hoop dat je ze ook leuk vindt!

Processed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Ik vind analoog fotograferen nog steeds echt een van de leukste dingen ooit, zo tof dat je dan pas na het ontwikkelen het resultaat weet en dat je al die herinneringen maakt enzo! Als iemand nog tips heeft voor goede filmrolletjes, let me know!

Liefs,

 

 

6 gedachten over “het derde rolletje”

 1. Hoho straks vlieg je door de rolletjes! De foto’s hebben echt een leuk vintage sfeertje! Waar had je je vorige rolletjes gekocht en waarom ben je overgeschakeld naar andere?

  Geliked door 1 persoon

  1. ahh dankjee!! ja, als ik zo blijf verderdoen ga ik al mijn spaarcenten erdoor draaien, haha oeps! de vorige rolletjes die ik had gebruikt waren van fujifilm, maar deze was van kodak. Maar ik denk dat het vooral lag aan de prijs, want het was wel echt het goedkoopste van allemaal, dus waarschijnlijk daardoor dat de kwaliteit niet zo geweldig was!

   Like

Reacties zijn gesloten.