een beetje gebrabbel over mijn avonturen van de laatste tijd

PicsArt_05-18-03.01.41
Hee daar, ja ik ben er nog hoor! Ik heb al lang niks meer laten horen, op de Londen foto’s en verhalen na, dus hier een kleine update voor wie het interessant vindt (alleen ikzelf waarschijnlijk oeps, maar dat is ook oke).

Laten we beginnen bij de paasvakantie. Ik heb echt een hele leuke paasvakantie gehad! Ik ben (zoals jullie weten, want ik heb jullie volgespamd) naar Londen geweest, maar voor de rest heb ik nog veel andere leuke dingen gedaan! Ik heb vaak afgesproken met vrienden, genoten van het goeie weer, naar het FOMU gegaan, foto’s getrokken, mijn 3e rolletje analoge foto’s opgehaald bij de Hema, familiefeestjes gehad, paaseitjes gezocht en gegeten, gewerkt in mijn bullet journal, wies en ik hebben onze eigen winkel gevonden en nog duizend andere dingen. Ooh en vaak uitgeslapen ofcourse :))  ↓

 

Na de paasvakantie heb ik het vooral heeeel druk gehad, door alle taken en testen die we naar ons hoofd gesmeten kregen. Maar ik heb ook nog wel wat leuke dingen gedaan. Ik ben namelijk naar Scherpenheuvel gewandeld! Vanaf het dorp waar ik woon is het ongeveer 40 km wandelen, dus het valt nog mee, maar amai mijn voeten deden toch wel zeer toen ik daar aankwam, haha! 2 dagen daarna ben ik met school naar Trier gegaan, om de vele oude Romeinse gebouwen te bezoeken en ook in de stad zelf rond te lopen natuurlijk 🙂 Het was echt kei tof, we hebben ons echt geamuseerd! (en we zijn op de foto geweest met Jezus #goals) Voor de rest kocht ik nieuwe schoenen (mijn droomschoenen!!), had ik wat struggles met mezelf (niets ernstig hoor), maar heb ik vooral gewoon veel genoten van de leuke mensen en dingen rondom mij. ↓

 

Ooh en het voorbije weekend ben ik met mijn chirogroep (keti’s) op weekend gegaan, en het was zooo leuk! Echt chill om gewoon met onze groep samen een weekend door te brengen en leuke plekken op te zoeken, love it! Het was echt zo gezellig en er was zo’n toffe sfeer! We hebben een stadsspel gespeeld in Gent, 30 km gewandeld, bij random mensen in een garage geslapen, op café gegaan, gepaintballd, frieten gegeten, gebruind, muziek meegebruld zodat heel België het kon horen, mensen per ongeluk neergeslagen in de trein met onze huge trekkersrugzakken (grapje)(alhoewel, toch bijna oeps), aahhh ik is het al! Het was echt geweldig! Gelukkig heb ik ook nog een souvenir aan het weekend overgehouden (blauwe plekken van het paintballen, jeej!)  🙂 ↓

Ik had gewoon even zin om mijn gedachten over deze wazige weken neer te schrijven en zo wat meer duidelijkheid in mijn hoofd te creëren. Missie geslaagd.

Ooh en ik ontdekte een paar nieuwe goeie liedjes:
Gloria – The Lumineers
Flowers in your hair – The Lumineers (deze band is geweldig btw!)
Too much time together – San Cisco
Loving is easy – Rex Orange County

Liefsssssss,

P.S Dit artikel is gisteren geschreven om 11 uur ’s avonds (best laat voor mij, #iloveslapen), dus sorry voor het vage gebrabbel en de slechte humor en de duizenden spellingsfouten!

 

 

 

 

4 gedachten over “een beetje gebrabbel over mijn avonturen van de laatste tijd”

  1. Het lijkt erop dat je volop genoten hebt de laatste tijd, zo leuk! 😀

    Like

Reacties zijn gesloten.