gestipte agenda

giphy

Waarschijnlijk hebben jullie allemaal ooit al wel eens gehoord van het befaamde begrip ‘bullet journal’ (vrij vertaald: gestipte agenda). Het is eigenlijk gewoon een notitieboekje, maar dan met stipjes ipv streepjes vanbinnen. Veel mensen gebruiken het als agenda, maar ik gebruik het meer als scrapbook/art journal/herinneringen-bijhoud-boekje/verzameling voor mooie foto’s/… Ik vind het echt kei tof om erin te werken en ook rustgevend met wat muziek op. Even tijd voor mezelf. Ik zou zeker aanraden om ook en bullet journal/ scrapbook/wat je maar wilt te beginnen en gewoon vanalles en nogwat erin te schrijven of plakken. Gewoon even alleen creëren, het hoeft zelfs niet mooi te zijn, gewoon iets maken. Bij mij zijn er ook al veel dingen mislukt (hierdoor heb ik ondervonden dat je tipp-ex bijna niet ziet in mijn bullet journal, score!), maar dat maakt echt niet uit. In het gifje hierboven zien jullie alle pagina’s die ik al heb gemaakt. Ik ga hieronder ook nog foto’s zetten van degene waarop ik het meest trots ben, dan kun je die beter bekijken, haha 🙂

IMG_2749IMG_2755IMG_2756IMG_2758IMG_2761IMG_2763IMG_2764IMG_2765IMG_2767IMG_2772IMG_2773IMG_2770IMG_2774IMG_2775

 

Liefs,

Hebben jullie een bullet journal/art journal/scrapbook/dagboek/…?

12 gedachten over “gestipte agenda”

 1. Zo leuk! Ik vind bullet journals in scrapbook-stijl er altijd zo leuk uitzien! Zelf weet ik er nooit zo’n mooi geheel van te maken, maar jouw spreads zien er zó tof uit!

  Geliked door 1 persoon

  1. haha dankje!! ik doe zelf ook maar wat en op het einde wordt het dan (wel na 3 uur verplaatsen en veranderen van de foto’s) wel een soort van geheel 🙂

   Geliked door 1 persoon

 2. waaaauw, je bullet journal is zo uniek en zo fijn en leuk. Het gifje is ook enorm leuk gedaan!! Oh, ik ben helemaal enthousiast en heb kei veel zin om in mijn eigen journal te gaan “werken”, en ook voor mij werkt het heel rustgevend met muziek :))

  Geliked door 1 persoon

  1. aaahh dankje!! zo’n lief compliment van de bullet journal queen herself, echt ik vind uw bullet journal zo mooi!! ik heb stiekem mijn eerste pagina ook van u nagedaan, oepsss 🙂 ❤

   Like

  1. ahh zo leuk om te horen!! doen doen doen, zou ik zeggen!! nog iets voor op je summer bucketlist: wij moeten nog eens samen afspreken!! <33

   Like

 3. Wat ontzettend leuk om te zien. Ik hou zelf een bullet journal bij als agenda, maar vind het ook echt tof om te zien wat voor eigen invulling jij eraan hebt gegeven!

  Geliked door 1 persoon

  1. jaa, ik vind het niet zo handig om echt al agenda te gebruiken, omdat ik dan weinig plek heb (ik maak echt mega lange to do lijstjes enzo haha)! dankje voor de lieve reactie!! xxx

   Like

Reacties zijn gesloten.