dr marthens

LIMITED EDITION: DE ENIGE ECHTE DR MARTHENS
Een nieuw model Dr Martens, ontworpen door hรจt stijlicoon van 2019: Marthe De Herdt (van de superbekende blog Marthistiek). Dit splinternieuwe model, met zijn prachtige kastanjebruine kleur, is ideaal voor elke gelegenheid: om te dansen op zomerse festivals, om herfstwandelingen te maken tussen de vallende blaadjes, om tijdens een winters sneeuwballengevecht je voeten droog te houden en om in de lente bij de eerste warme dagen op pad te gaan met je nieuwe, prachtige, megasuperultramooie Dr Marthens!
Ooh ja, nog 1 tip: wees er snel bij want op = op!!!

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
giphy

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset
videotogif_2019.06.10_14.47.48
(PRANK, ik heb deze schoenen namelijk helemaal niet zelf ontworpen, haha (had je niet verwacht, toch?)! Ik had gewoon geen zin om te leren voor de examens en daarom besloot ik om random foto’s te gaan trekken van mijn nieuwe schoenen met een spiegel, want wie doet dat nu niet als leerpauze???)

Veel succes aan degenen die nu ook examens hebben! You can do it!!!

Liefs,

8 gedachten over “dr marthens”

  1. hahaha ik herken mezelf hier zo hard in, ik begin de vreemdste dingen te doen om maar niet te hoeven studeren, bloggen en fotoshootjes zijn dan prioriteit :)) succes!!

    Geliked door 1 persoon

    1. haha, jaa echt eh!! ik geniet er dan ook extra van om op mijn blog te schrijven, want dan voelt het nog meer als vrije tijd aan! โค

      Like

Reacties zijn gesloten.