analoge (mis)lukkingen

Processed with VSCO with preset

Ik vind analoog fotograferen nog steeds een van de leukste dingen ooit: de ‘oude’ vibe, enkel de echt ‘speciale’ foto’s trekken en de resultaten zijn altijd een verrassing. Maar dat is soms ook het probleem, niet alle verrassingen zijn altijd leuk. Bij mijn laatste rolletje bijvoorbeeld is er iets gebeurd tijdens de reis van Londen naar huis (vermoed ik toch), waardoor alle foto’s hierna helemaal wazig en mislukt zijn. Echt kei stom natuurlijk, want ik had veel moeite in die foto’s gestoken, maar ja. De foto’s in Londen zijn wel gelukt en die zijn echt heel tof geworden (vind ik zelf toch), dus die wou ik graag nog laten zien!

Processed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with preset
Oh en met deze laatste foto heb ik mijn eerste ijsje van de ijskar in de zomer vastgelegd 🙂
(dit was nog voor Londen, daardoor dat de foto ook nog gelukt is)

Processed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with presetProcessed with VSCO with preset
Zoals je ziet zijn deze foto’s echt helemaal mislukt: onscherp, over- of onderbelicht en de meeste waren mislukt doordat het rolletje kapot was. Ik zet deze foto’s ook op mijn blog om te laten zien dat mijn analoog avontuur ook niet altijd zo vlotjes gaat en ik echt nog heeeeel veel moet leren, maar dat vind ik er net leuk aan! Ik kan nog zoveel leren en verbeteren en elk rolletje is toch weer een nieuwe kans om mooie foto’s te (proberen) trekken.

Ik heb nu voor de eerste keer een zwart wit rolletje in mijn camera zitten, dus ik ben benieuwd wat dat gaat geven!

Liefs,

6 gedachten over “analoge (mis)lukkingen”

  1. jaa, ik vind ze ook nog wel iets hebben eigenlijk! je herkent nog wel wat ik wou trekken! aahh dankje!! ik vind analoog ook altijd zo’n leukere sfeer hebben 🙂

   Like

 1. Dat vind ik nu juist de charme van zulke foto’s. Je weet niet altijd of ze gelukt zijn en ze zijn niet altijd perfect, maar uiteindelijk leggen ze wel een écht moment vast en de herinnering die aan de foto verbonden is, die blijft altijd. 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik vind ze wel leuk, echt. Het lukt je elke keer weer om die analoge vibe vast te leggen, en heel erg mooi verwoord op het einde, je kan altijd bijleren inderdaad, en soms is het proces op zich al heel mooi!!

  Like

Reacties zijn gesloten.