tweeduizendnegentien in liedjes

Processed with VSCO with  preset

Allereerst: FELIZ NAVIDAD!!
Jaja, in het spaans deze keer want ik ben sinds een paar maanden Spaans aan het leren via Duolingo 🙂 Ik vind het echt kei tof en ik word steeds beter en beter dus yess!! Maar dat terzijde haha, ik hoop dat jullie deze feestdagen allemaal mogen vieren met leuke mensen en ervan kunnen genieten!

Zoals iedereen kreeg ik ook een week ofzo geleden een spotify wrapped van 2019, en toen heb ik al mijn liedjes van dit jaar eens opnieuw geluisterd, en wauw, er zitten echt pareltjes tussen die ik helemaal vergeten was! Daarom heb ik deze playlist gemaakt, die ik ondertussen al bijna de hele kerstvakantie heb afgespeeld (afgewisseld met het nieuwe album van Harry Styles dat ook al op repeat staat vanaf dat het is uitgekomen 🙂 )

Ik presenteer jullie ‘la musique marthistique’ aka de liedjes die ik al bijna heel 2019 op repeat heb staan en nog steeds niet beu ben 🙂

Ik heb vooral naar Oh Wonder, The Lumineers en Harry Styles geluisterd dit jaar, maar ik heb ook heeeeeel veel andere nieuwe ( kei goede) artiesten ontdekt zoals bv: girl in red, LANYThe Kooks, Cavetown en Catie Turner, zo mooi allemaal!!

Wat is jullie lievelingsliedje op dit moment?

7 gedachten over “tweeduizendnegentien in liedjes”

Reacties zijn gesloten.