alweer zo’n geweldig jaar :)

giphy (1).gif

Weer zo’n geweldig jaar waarin ik bij al deze leuke mensen mezelf kon zijn en waarmee ik zo zo zo veel toffe dingen heb meegemaakt, ik hou van jullie!! Mijn jaar bestond uit veel geweldige chirozondagen, weekends en natuurlijk het superleukeultrafantastische kamp; knuffelen met Witse en Snoes; uitgaan, dansen en (te) hard meezingen; veel eten (maken); vermoeiende, maar geweldige ropeskippingmomentjes; tripje(s) naar Londen, Spanje, Tsjechië, Antwerpen en de zee; veeeeel inside jokes en nog veel andere geweldige momenten, merci 2019, je was leuk!

 

 

2 gedachten over “alweer zo’n geweldig jaar :)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s